Camping Mirsk - Polen

Uw ervaringen met ons en adere gasten delen? Laat hier uw berichtje achter, hartelijk dank!

Ingrid: Gezellig

Dit was onze eerste keer in Polen en ook onze eerste keer in een gehuurde vouwwagen met ons hondje. Prima bevallen. Mooie omgeving, rustige camping een aardige mensen. Ik kom er zeker nog een keer terug!


donderdag 10 september 2015
M. Telnekes: Geweldige plek, prachtige camping

Vooral niet naar een andere camping gaan en hier genieten van de omgeving. Ook het eten op de camping is prima verzorgd. Absoluut geen negatieve ervaringen gehad, de gastheer en vrouw zijn erg behulpzaam. Compliment aan deze mensen.


donderdag 12 mei 2016
Familie Thijssen: Heerlijke vakantie gehad!

Deze zomer 1,5 week op deze camping gestaan met onze tent. We mochten zelf onze plek kiezen, er was op dat moment nog wat keus. Een mooie plek aan de rand van het Reuzengebergte. Geregeld reeen gezien op 20 meter afstand van onze tent, prachtig!

Eigenaren waren altijd vriendelijk en bereid om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over de omgeving. Vakantie was met ons zoontje van 1 ook goed te doen. Voldoende schaduw, kinderstoel en kregen zelfs een klein badje te leen zodat ook hij zich af kon koelen.

Ook hebben we een aantal keer op het terras gedineerd en dat is ons heel goed bevallen! Oa heerlijke forel en goede bediening. Zeker een plek om terug te keren!


maandag 05 september 2016
F. Thomasson: Goede camping om Polen te ontdekken

Voor ons de eerste keer Polen.. wat kan je verwachten? Een mooie, betaalbare, goed onderhouden camping. Wij stonden (vouwwagen) op een plek met veel schaduw. Er is veel te doen in de nabije omgeving en daarom vonden wij het een goede plek om kennis te maken met Polen, vooral de natuur is er prachtig. De laatste avond in de kantine gegeten en dat was lekker. De eigenaren zijn vriendelijk en hebben ons zelfs nog geholpen met onze auto die het af liet weten.

Als je wilt ontdekken wat Polen te bieden heeft is dit een goed adres!


zaterdag 17 september 2016
Polen_liefhebber: Bijzonder geslaagde vakantie!

Wij hebben hier in augustus een week gestaan, voordat we verder Polen introkken.

Het was een mooie camping om Polen en dit gebied goed te leren kennen. Er is ontzettend veel in de omgeving te doen en te zien. Je krijgt een folder met veel info hier over. Het uitzicht vanaf de camping is erg mooi! De beheerders erg vriendelijk en ze deden veel om het je naar de zin te maken. Het eten in de kantine is aan te raden, de barbecue trouwens ook. Sanitair is erg netjes en schoon en wordt meerdere malen per dag schoongemaakt.

Mocht je twijfelen naar Polen of deze camping te komen, twijfel niet langer volgens ons is het een echte aanrader!


dinsdag 12 augustus 2014
Powered by Phoca Guestbook